Hlavní obsah

Filmové premiéry: Benedetta, Tady hlídáme my, Dokud nás Bůh nerozdělil a Resident Evil: Raccoon City

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V klášteře 17. století se odehrává erotické drama Benedetta. Pokračování úspěšného filmu pro děti Tady hlídám já má pokračování Tady hlídáme my. Co se stane, když „manželé“ po letech zjistí, že nikdy nebyli oddáni, ukazuje italský film Dokud nás Bůh nerozdělil. Akční sci-fi horor čeká na diváky filmu Resident Evil: Raccoon City.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Benedetta

Titulní hrdinka přichází do kláštera jako velmi mladičká dívka. Stane se velmi oddanou služebnicí, její víra ji dovede až k viděním, v nichž se jí zjevuje Ježíš a ona díky tomu dokáže dělat zázraky. Vše se změní Bartolomeou, kterou klášter ochrání před otcem, který ji týrá a zneužívá. Její světský postoj ke všemu, s čím se v klášteře setkává, sice ostře kontrastuje s Benedettou, přesto mezi mladými jeptiškami propukne vášnivý milostný románek.

Trailer BenedettaVideo: Aerofilms

Benedetta, Francie/Belgie/Nizozemsko 2021, erotické drama, 131 min., režie: Paul Verhoeven, hrají: Virginie Efira, Charlotte Ramplingová, Daphne Patakia, Lambert Wilson a další.

Tady hlídáme my

Lesní inženýr Ivan se zamiloval do vědkyně Julie. Po svatbě si pořídili penzion v samotném srdci malebné Šumavy, kam se nastěhovali s Juliinou šestnáctiletou dcerou Kačkou a jejím psem, jezevčíkem Hugem. Společně tu prožívají lásku i mnohá protivenství, s nimiž se musejí vyrovnat.

Trailer k filmu Tady hlídáme myVideo: Road Movies

Tady hlídáme my, Česko 2021, rodinný, 96 min., režie: Juraj Šajmovič, hrají: Lukáš Vaculík, Jitka Ježková, Veronika Divišová, Pavel Nový, Nela Boudová a další.

Dokud nás Bůh nerozdělil

Příběh sleduje osud čtyř párů, před kterými stojí rozhodnutí, zda se po letech strávených v neplatném manželství znovu oddají. A podívaná je to opravdu napínavá. Atmosféra by se dala krájet snad víc, než když kráčeli k oltáři poprvé. Druhé osudové “ANO” totiž znamená začátek nového života…

Trailer k filmu Dokud nás Bůh nerozdělilVideo: Bohemia MP

Dokud nás Bůh nerozdělil, Itálie 2021, komedie/drama, 101 min., režie: Paolo Costella, hrají: Claudia Gerini, Carolina Crescentini, Ambra Angiolini, Filippo Nigro, a další.

Resident Evil: Raccoon City

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc.

Trailer k filmu Resident Evil: Racoon CityVideo: Falcon filmové novinky

Resident Evil: Raccoon City, USA/Německo 2021, akční sci-fi horor, 107 min., režie: Johannes Roberts, hrají: Kaya Scodelario, Robbie Amell, Hannah John-Kamen, Tom Hopper a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám