Hlavní obsah

Filmaři odložili natáčení Mission: Impossible 7

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrozba nového koronaviru zasáhla i filmovou branži, když hollywoodská společnost Paramount Pictures pozastavila produkci sedmého dílu série Mission: Impossible.

Foto: Cinemart

Tom Cruise šplhá v Kašmíru.

Článek

Ten se měl od minulého čtvrtka po dobu tří týdnů natáčet i s představitelem hlavní role Tomem Cruisem v Benátkách, kde úřady registrují už několik nakažených. Kvůli infekci ale filmaři práci odložili.

Podle agentury Bloomberg jde o drastické a nákladné opatření vzhledem k faktu, že filmová studia zpravidla připravují natáčení roky předem. Filmová série Mission: Impossible je pro Paramount Pictures spolehlivým výdělečným projektem.

Jak se chovat při podezření na koronavirus a jak chránit sebe i okolí

Koronavirus

Společnost ujistila, že u žádného z herců nebo členů produkčního štábu, kteří se na natáčení nového dílu mají podílet, neexistuje podezření z nákazy koronavirem. „Pouze bereme v úvahu jejich obavy, proto jsme jim umožnili, aby se vrátili domů do doby, než natáčení začne,“ uvedla společnost Paramount Pictures.

Reklama

Výběr článků

Načítám