Hlavní obsah

Dramatická série HBO Můžu tě zničit začne v červnu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 8. června začne na HBO nový seriál Můžu tě zničit režiséra Sama Millera a producentky Michaely Coelové.

Seriál HBO Můžu tě zničitVideo: HBO

 
Článek

Seriál I may destroy you (Můžu tě zničit) je podle tvůrců „odvážný, sebevědomý a provokativní“. Rozebírá témata sexu v současném světě, rovnosti pohlaví, vztahů a toho, jak dnes chápeme svobodu, s čímž souvisí otázka sexuálního vykořisťování.

Producentka zároveň hraje hlavní roli. Vedle ní si zahráli Weruche Opiaová, Paapa Essiedu, Aml Ameen, Adam James, Sarah Nilesová, Ann Akinová nebo Franc Ashman a Natalie Walterová. Jde o koprodukci HBO a BBC a na produkování se podílejí také Phil Clarke, Roberto Troni, Simon Maloney a Simon Meyers.

Foto: HBO

Seriál Můžu tě zničit se chlubí, že je provokativní.

Dokumentární seriál Zmizím ve tmě bude uveden na HBO 29. června. Je založen na stejnojmenné knize, v níž autorka Michelle McNamarová pátrá v temném světě po násilnickém predátorovi, jemuž přezdívá State Killer. Série bude k vidění na HBO a HBO GO a prostřednictvím partnerských streamovacích platforem.

Takzvaný Golden State Killer, který děsil Kalifornii v sedmdesátých a osmdesátých letech, je zodpovědný za padesát vloupání a znásilnění a dvanáct vražd. Tato série zpovídá přeživší a jejich rodiny a zároveň mapuje období, kdy sexuální trestné činy nebyly brány tak vážně.

Reklama

Výběr článků

Načítám