Hlavní obsah

Další romance z vesnice. Seriál s Terezou Kostkovou natáčí Prima

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prima v těchto dnech natáčí seriál Hvězdy nad hlavou. Bude mít šestnáct dílů a odehrává se na venkově.

Foto: Prima

V seriálu Hvězdy nad hlavou hrají Tereza Kostková či Roman Vojtek.

Článek

Šestnáctidílný seriál, který Prima uvede příští rok, se opět nevyhne romantické zápletce. Tvůrci tvrdí, že ji vypráví „s nadhledem a laskavým humorem”.

Hlavní hrdinkou je veterinářka Lucie (Tereza Kostková), která má malého syna a pořád zachraňuje zvířata i lidi. Bude se ale muset rozhodnout mezi dvěma muži.

„Přiznám se, že když jsem poprvé četla scénář, tak mě některé situace mé postavy překvapovaly. Myslím, že to bude pěkný, napínavý a pravdivý seriál. Diváci budou sledovat cestu mojí Lucie, ve které se probudí doposud uspané ženství. Je víc matka a veterinářka než žena, a ta se najednou začne hlásit o slovo,“ tvrdí Kostková.

RECENZE: Nesnesitelně nerozhodný Havel v lidském a úsměvném filmu

Film

Oni „dva osudoví muži” jsou bývalý manžel, umělec Jiří Bouček (Roman Vojtek), a architekt Jan Veselý (Roman Zach).

„Jsem hrnčíř a malíř, to je jedna záliba, tou druhou jsou ženy – a Tereza Kostková, tedy Lucie, je má bývalá. V současné době mám vztah s mladou holkou Táňou (Kateřina Marie Fialová), a docela se s tím potýkám. Ještě totiž nevím, co v životě chci,“ popsal Roman Vojtek.

Jeho sokem je klidný Jan. „Jsem relativně úspěšný architekt, který se díky profesní únavě a jednomu pátrání dostane do vesnice Poběžovice. Začne tam hledat dům, kde by mohl žít, a v tom momentě potkává Lucii. Ta z jeho příchodu není nadšená, ale časem zjistí, že všechno není tak, jak se na první pohled může zdát,“ prozradil Zach.

V dalších rolích se objeví Bolek Polívka, Petr Nárožný, Pavel Zedníček, Oldřich Vlach, Veronika Žilková, Václav Kopta, Alena Mihulová, Jitka Smutná, Veronika Khek Kubařová, Miroslav Táborský, Martin Pechlát, Jaromír Dulava, Eva Leinweberová a Pavlína Mourková.

Reklama

Výběr článků

Načítám