Hlavní obsah

Crazy komedie s Kozubem a Štáfkem má trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedii Shoky & Morthy: Poslední velká akce uvidí první diváci 23. 7. v Ostravě a 27. 7. v Praze vždy od 18.30 hodin za osobní účasti herců Štěpána Kozuba, Jakuba Štáfka a v Praze i rapera Calina, interpreta filmového songu.

Trailer k filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akceVideo: Bionaut TV

 
Článek

„Exkluzivní předpremiéry nabídnou křest coververze známé písničky Podvod Jana Nedvěda, kterou pro film nazpíval český zpěvák s moldavskými kořeny Calin Panfili,“ uvedla za tvůrce Klára Bobková.

Morthy (Štáfek) a Shoky (Kozub) jsou youtubeři. Shoky je větší blázen, Morthy maličko umírněnější. Jejich kariéry upadají, a tak připraví poslední velkou akci. Do party přizvou ještě prodavače vysavačů a obstarožního youtubera Radomila, který sám sebe shazuje ve videích, svéráznou lovkyni duchů Lucii a ctižádostivou influencerku Sáru. Společně se vydávají vstříc záhadám opředenému motorestu Devět křížů, aby přišli na kloub legendě o krvavé nevěstě.

Foto: Bionaut

Štěpán Kozub a Jakub Štáfek

„Shoky je mladý ambiciózní youtuber, který si myslí, že to, co dělá, je fakt dobré. I já jsem si obzvlášť během pandemie uvědomil, že YouTube je neuvěřitelně svobodná forma videoobsahu. Člověk tam může zveřejnit opravdu cokoli a buď mu to YouTube zablokuje, nebo ne – je to takový ,bizár‘,“ konstatoval představitel Shokyho Štěpán Kozub.

Režie se ujal Andy Fehu, který má za sebou třeba celovečerní horor Nenasytná Tiffany a seriály Pěstírna a Autobazar Monte Karlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám