Hlavní obsah

Anna Polívková: V Přání Ježíškovi máme s Langmajerem zábavné hádky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přání Ježíškovi má ambici stát se „nejromantičtější komedií letošních Vánoc“, tvrdí tvůrci filmu. V hlavních rolích se objeví Anna Polívková, Hana Vagnerová, Jiří Langmajer, Táňa Pauhofová či Richard Krajčo. O svých rolích hovoří ve videu.

Trailer na film Přání JežíškoviVideo: BIOSCOP CZ

 
Článek

„Hraju hádavou ženskou nespokojenou se svým manželstvím, velmi nespokojenou. Jirka Langmajer hraje mého partnera a máme tam zábavně napsané hádky,“ popsala Anna Polívková.

Foto: Bioscop

Anna Polívková a Jiří Langmajer

„Moje postava Nely neskutečně touží po lásce. Ale už ztratila víru, že ji kdy najde. Víc prozrazovat nechci, ale věřím, že náš film Přání Ježíškovi zahřeje duši i srdce. Je to přesně ten správný film pro předvánoční čas,“ uvedla herečka Elizaveta Maximová.

Foto: Bioscop

Elizaveta Maximová v Přání Ježíškovi

V dalších rolích se objeví Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Veronika Khek Kubařová, Matěj Hádek nebo Michal Isteník.

Foto: Bioscop

Táňa Pauhofová v Přání Ježíškovi

„Jde o pět příběhů, které se navzájem proplétají, aby se všechny završily na Štědrý den. Všechny jsou o lásce. Někdo ji hledá, někdo ji navždy ztratil, někdo ji potká, někdo v ni už přestal věřit, ale znovu ji objeví… Věřím, že divák si užije každý z nich. Bude to nejromantičtější komedie letošních Vánoc,“ tvrdí producent a střihač filmu Adam Dvořák.

Do kin snímek uvede společnost Bioscop 11. listopadu 2021.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám