Hlavní obsah

Na Konopiště míří Klus, Xindl X i Jandová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 13. srpna vystoupí v přírodním divadle Konopiště řada českých popových a rockových interpretů.

Foto: www.martajandova.cz

Marta Jandová

Článek

Na dvou pódiích zahrají Rybičky 48, Xindl X, Slza, Tomáš Klus, Marta Jandová, O5 a Radeček, Vojtaano, Pavel Callta, Thom Artway, Czech It nebo Dilated v rámci Paráda festu Frekvence 1.

„Paráda fest je úplně super, budu tam již podruhé. Moje celá kapela se už strašně těší, protože máme pár nových písniček. Je to kousek od Prahy, tak mohu vzít celou svoji rodinu, aby se přišla podívat. Navíc je to v nádherném prostředí,“ řekla zpěvačka Marta Jandová.

Foto: Universal Music/Michal Skořepa

Xindl X

„Je to na skvělým místě a doufám, že letos bude teplo a dáme koupačku. Návštěvníci od nás uslyšej nejznámější pecky a taky některý nový songy. Doporučuju všem, ať si vezmou náhradní trenky, protože hrajeme nahlas,“ zve frontman kapely Rybičky 48 Kuba Ryba.

Pro nejmenší bude k dispozici dětský koutek s nafukovacím hradem nebo atrakcemi.

Pořadatelé upozornili, že do přírodního divadla nedaleko Benešova budou po celý den vypravovány speciální kyvadlové busy, které návštěvníky zdarma přepraví na trase Benešov nádraží – Konopiště a zpět.

Vstupenky na festival je možné zakoupit v síti Ticketstream.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám