Hlavní obsah

Festival Energie pro kulturu začne v Kadani s Anetou Langerovou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Putovní festival Energie pro kulturu navštíví ve dvanácti letních večerech šest měst České republiky. Nabídne divadlo, akrobacii, hudební hvězdy a vstup zdarma. Akce začne 30. a 31. července v Kadani. Tam se jako hudební host představí Aneta Langerová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvačka Aneta Langerová zahraje na festivalu dvakrát.

Článek

V každém městě vyroste mobilní scéna, která bude ve čtvrtek patřit akrobacii a divadlu a v pátek hudbě. Stálými vystupujícími festivalu budou novocirkusoví Cirk La Putyka, kteří se představí vždy první den, a kapela Kašpárek v rohlíku, jež zahájí program následujícího dne. Hudební program se ale bude měnit.

V Třebíči se 6. a 7. srpna představí Mig 21, v Hradci Králové 13. a 14. srpna Anna K., v Českých Budějovicích 27. a 28. srpna Miro Žbirka, v Ostravě 3. a 4. září Aneta Langerová a festival skončí 10. a 11. září v Liberci, kde vystoupí Tata Bojs.

Na vnějších stěnách hlediště budou k vidění fotografie Milana Bureše a Milana Jaroše s názvem Život za koronaviru a obrázky ilustrátorů Umění za koronaviru pořízené a nakreslené v době nouzového stavu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám