Hlavní obsah

Zpěvačka Nykki představuje videoklip o vzdálenosti i upoutanosti mladého páru

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V polovině srpna byla zveřejněna skladba Home To You. Jde o třetí singl mladé popové zpěvačky Nykki. Vznikal v květnu tohoto roku mezi nahrávacími studii autora a producenta Peta Hammertona v Anglii a studiem Faust v Praze, kde Nykki se svým týmem kvůli omezením mezinárodního pohybu nahrávala zpěvy. Nyní v premiéře na Novinkách.cz představuje klip.

Zpěvačka Nykki v klipu k písni Home To YouVideo: archiv zpěvačky

 
Článek

„Home to you je písnička o tom, že na toho svého člověka myslím, ať jsem kdekoli. O tom, že se na něj vždycky těším domů. A možná i trošku o tom, že je někdy příjemné, když trošku žárlí,“ přibližuje téma skladby zpěvačka.

Nyní Nykki představuje vizuální podobu skladby. V produkci studia Unreal Visual vznikl pod režijním vedením Barta Klimszy klip plný pozitivní energie a radosti ze života.

Foto: archiv umělkyně

Nykki při nahrávání ve studiu.

„Při psaní scénáře k tomuto klipu jsme chtěli posunout hranice klasických vyprávěcích postupů popové hudební tvorby. Zamysleli jsme se tedy nad textem samotným, který ve svém obsahu popisuje vzdálenost a zároveň upoutanost ve vztahu mladého páru. Napadlo nás tedy tuto dramaturgickou rovinu odvyprávět obrazově. Vidíme příběhy dvou lidí, kteří jsou na jiných místech, ale zároveň jsou si v obraze blízko. Tento styl vyprávění nám také dovolil odprezentovat větší množství příběhu, jelikož v mnoha pasážích videa běží obě roviny současně,” popisuje vznik režisér Bart Klimsza.

Exteriéry se natáčely v první polovině září v okolí hlavního města Prahy, přesněji v lesích mezi obcemi Žilinou a Družcem, městské scény v pražských Nebušicích a interiéry ve studiích FZG Studio a ArcadeHry Unhošť. Hereckým kolegou zpěvačky je ukrajinský model Taras Rasevych. Za kamerou stál Bekim Hoti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám