Hlavní obsah

Zombíci jedí mozky, ale ona ho nemá. Woody Harrelson perlí v komedii Zombieland 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dekádu po úspěšné komedii Zombieland přijde do kin Zombieland 2: Rána jistoty. Hlavních rolí se ujali Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslinová a Emma Stoneová.

Trailer k filmu Zombieland 2: Rána jistotyVideo: Falcon

 
Článek

První Zombieland byla komedie postavená na osvědčeném postupu zvrhlého zombie humoru. Do krajnosti přehnané násilí se smísilo s citacemi, aluzemi na pop-kulturu a občasným moudrem. K tomu se přidali dobří herci včetně Billa Murraye a bylo zaděláno na úspěch.

Foto: Columbia Pictures

Zombieland se dočkal pokračování. Na snímku Emma Stoneová

Na „dvojce“ opět spolupracoval režisér Ruben Fleischer s původními autory Rhettem Reesem a Paulem Wernickem (Deadpool). Tentokrát se čtveřice protagonistů v komickém duchu prožene i Bílým domem. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny.

Foto: Columbia Pictures

Zombieland 2: Rána jistoty

Vedle hlavních herců se objeví také nováčci - Zoey Deutchová, Rosario Dawsonová a Luke Wilson. Vedlejší roli si zopakuje také legendární Bill Murray, který hraje sám sebe, a k němu se podobně připojí ještě další slavná tvář z osmdesátých let - Dan Aykroyd z Krotitelů duchů.

Zombieland 2: Rána jistoty vstoupí do kin 24. října.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám