Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Nejvíce diváků se zapletlo do sítí nového Spider-Mana

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do českých kin vtrhl další film o komiksovém Spider-Manovi nesoucí podtitul Daleko od domova. Do svých sítí zamotal pavoučí superhrdina téměř sto tisíc diváků, čímž si v ČR s přehledem zajistil první příčku v žebříčku návštěvnosti.

Foto: Sony Pictures

Spider-Man vyrazil na prázdniny. Jak už to bývá, superhrdina nakonec stejně odpočívat nebude.

Článek

Spider-Man se rozhodl dopřát trochu odpočinku a vyrazit jako obyčejný kluk Peter Parker s partou kamarádů na prázdniny do Evropy, kde si chce jen užívat. Lze však celkem očekávat, že mu pauza nebude dopřána a opět bude zachraňovat svět – tentokrát před obřími elementály. Titulní role se už podruhé zhostil Tom Holland.

Na druhou příčku Spider-Man srazil animované dobrodružství Tajný život mazlíčků 2, v němž se pejsek Max snaží čelit nástrahám života na venkově. Čeká ho nejen spousta zážitků, ale i setkání s novými nepřáteli – kupříkladu s krocany, ti prý jsou nejhorší...

Foto: Universal Pictures

Pejsek Max v druhém díle objevuje nástrahy života na venkově.

Třetí místo patří hororové panence Annabelle. Poté, co zdánlivě bezpečně uložené monstrum probudily z kletby zvědavé dívky, se spustí hotové peklo. Panenka totiž zdaleka není jediným zlým živlem, který v osudnou chvíli procitl.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Spider-Man: Daleko od domova98 147
2.1.Tajný život mazlíčků 223 204
3.2.Annabelle 314 108
4.3.Yesterday6 652
5.6.Podfukářky5 964
6.-Mrtví neumírají4 983
7.-Srážka s láskou4 355
8.4.Muži v černém: Globální hrozba3 779
9.5.Aladin3 016
10.17.Ženy v běhu2 731
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám