Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: I na Silvestra lidé chodili na Anděla Páně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také o silvestrovském víkendu si udržel dobrou návštěvnost český film Anděl Páně 2. Stačilo to na první příčku v žebříčku návštěvnosti a film také jako třetí z domácích titulů překročil tržby 100 miliónů korun.

Foto: Falcon

Anděl Páně 2

Článek

Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha se stal prosincovým kasovním trhákem. Vánoční pohádka je zaměřena na děti i na rodiče, takže přitahuje více generací, a pomáhají jí také kladné recenze ve většině médií.

Druhé místo patří akčnímu filmu Assassin’s Creed. „Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo, vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky, a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století,“ uvádí k filmu distributor.

Foto: Falcon

Rogue One: Star Wars Story

Třetí místo patří akční pohádce Rogue One: Star Wars Story režiséra Garetha Edwardse, která volně souvisí se sérií filmů Star Wars, ale nepatří do ní. Novou hrdinku Jyn Erso (Felicity Jonesová) v dětství imperiální vojáci připraví o matku a donutí otce, důležitého vědce, pracovat na své základně na Hvězda smrti, zbrani, která umožňuje ničit celé planety.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Anděl Páně 270 668
2.31.Assassin's Creed56 302
3.2.Rogue One: Star Wars Story23 960
4.3.Zpívej22 118
5.-Pasažéři21 489
6.5.Manžel na hodinu12 287
7.4.Fantastická zvířata a kde je najít4 563
8.6.Collateral Beauty: Druhá šance3 614
9.13.Trollové3 397
10.11.Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa3 015
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám