Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Česká kina si podmanily oživlé hračky, nestačila na ně ani rychlá auta

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České kinosály patřily tento víkend oživlým hračkám. Nejvíce diváků totiž přilákala „čtyřka“ série Toy Story vyprávějící o tom, co dělají hračky, když je děti nehlídají. Na druhé místo odsunul kovboj Woody akční film Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw a na třetí příčku sesadil animovaného Lvího krále.

Foto: Walt Disney Pictures

Známá parta oživlých hraček má nového kamaráda Vidlíka.

Článek

Více než 54 tisíc českých diváků se o víkendu vypravilo do kina na Toy Story 4: Příběh hraček. Dřevěný kovboj Woody si musí poradit s novým členem party hraček – Vidlíkem. Mašličkou ozdobená vidlička se mezi nimi totiž ocitla proti své vůlki a s tím, že je hračkou, se odmítá smířit. Navíc se stane obětí únosu a zbytku party tak nezbude než spijit síly a udělat vše pro její záchranu.

Stříbrná příčka patří devátému filmu ze série Rychle a zběsile s podtitulem Hobbs a Shaw. Znepřátelení agenti Luke Hobbs v podání Dwayna Johnsona a Deckard Shaw v podání Jasona Stathama jsou proti své vůli donuceni spolupracovat. Přestože to mezi nimi pořádně skřípe, mají společnými silami zastavit tajnou britskou agentku Hattie (Vanessa Kirbyová), která údajně zběhla do nepřátelského tábora...

Foto: Universal Pictures

Dva holohlaví drsňáci musí i přes vzájemnou averzi spolupracovat...

Na třetím místě trůní Lví král o životě lvíčka Simby, který se odmalička připravuje na to, že jednou bude panovat zvířecí říši. Jednoduché to ale mít nebude, jeho strýc Scar se totiž odmítá smířit s tím, že ho v pomyslné frontě na trůn předběhl.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.7.Toy Story 4: Příběh hraček54 461
2.1.Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw27 717
3.2.Lví král21 673
4.Noční můry z temnot17 644
5.4.Spider-Man: Daleko od domova10 212
6.5.Tajný život mazlíčků 27 308
7.6.Slunovrat6 627
8.3.Tlapková patrola5 947
9.15.Ženy v běhu3 884
10.8.Bez věcí nad věcí2 491
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám