Hlavní obsah

Xindl X, UDG, Vypsaná fixa, IMT Smile a další v kempech u vody i v žižkovské BeerGarden

Právo, Jaroslav Špulák

K již ohlášeným místům, na kterých se bude letos v létě hrát, přibyla další. Dvoudenní akce se odehrají v kempech dvou velkých přehrad a série koncertů je naplánována do BeerGarden v Praze.

Foto: Lucie Levá

Xindl X při svém vystoupení ve Foru Karlín.

Článek

Poté, co byli pořadatelé Přehrady festu nuceni zrušit své letošní zastávky v Seči a na Vranově z důvodu opatření proti šíření koronavirové pandemie, rozhodli se uspořádat Minipřehrady fest. Odehraje se 7. – 8. srpna v Seči na pláži v autokempu a 28. – 29. srpna v Praze na Hostivařské přehradě. Představí se Xindl X, UDG, Pokáč, Pavel Callta, Sebastian, Voxel, Jakub Děkan nebo Robin Mood.

Mezi Vítkovem a křižovatkou Ohrada v Praze se v době koronavirové pandemie pracovalo a vzniklo tam nové místo pro setkání pod otevřeným nebem. Je vhodné nejen na pikniky s přáteli, ale i na koncerty.

Festival TrutnOFF BrnoON bude

Kultura

Jde o prostor o velikosti fotbalového hřiště, který poskytuje až 1600 míst k sezení v pohodlí prostorných stanů. Na venkovním pódiu se během léta vystřídají zástupci české a slovenské hudební scény.

Již 9. července vystoupí Kapitán Demo, 16. července Vypsaná fixa, 22. července slovenští IMT Smile, 29. července Jelen, 5. srpna AC/DC Revival, 12. srpna Ondřej Havelka & Melody Makers, 19. srpna Kandráčovci a 26. srpna Visací zámek.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám