Hlavní obsah

Vojtěch Kotek geniálním detektivem. Pomůže mu Polívková

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prima chystá seriál Einstein, kde se Vojtěch Kotek představí jako geniální profesor. Bude vyšetřovat případy s drsnou policistkou Lenkou, kterou ztvární Anna Polívková.

Foto: Prima

Vojtěch Kotek v seriálu Einstein

Článek

Podle tvůrců jde o „thriller v kombinaci se situačním humorem a vtipnými dialogy“.

Profesor Filip (Kotek) je prý praprapravnukem Alberta Einsteina. Vyučoval fyziku, ale dostal se do problémů a hrozilo mu vězení. Aby se mu vyhnul, musí se stát poradcem při vyšetřování vražd.

„Filip je prudce inteligentní, až geniální člověk, který to dává velmi rád na odiv svému okolí, a zároveň to kompenzuje různými charakterovými vadami a neduhy,“ popsal hrdinu Vojtěch Kotek.

Foto: Prima

Pavel Zedníček, Veronika Freimannová, Anna Polívková a Vojtěch Kotek

Lenka ho v týmu vůbec nevítá, spíš si myslí, že nepraktický teoretik bude jen přítěží. „Moc mě tenhle akční žánr baví. Lenka je v práci hodně drsná, zato v soukromí je pravý opak. Musím říct, že jsem nesmírně nadšená z Vojty, ještě nikdy jsme se na natáčení nepotkali,“ řekla Anna Polívková, která tak okusí svoji první roli policistky.

Velitelem oddělení je Ivan, kterého hraje Pavel Zedníček. „Je tu hezká partička, a to nejen díky režiséru Vojtovi Moravcovi. Mám radost, že můžu být mezi Vojtou a Aničkou a jako jejich šéf a major je úkolovat,“ prozrazuje Pavel Zedníček.

Vojtu Kotka baví rozvolněné devadesátky a role právníka Bendy z Poslední aristokratky

Kultura

V dalších rolích se představí Eva Josefíková (forenzní analytička a nejlepší kamarádka Lenky) nebo Veronika Freimanová (Filipova matka). Přesné datum premiéry zatím Prima neohlásila.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám