Hlavní obsah

Vince Vaughn a Winona Ryderová točí komedii o nevěře

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vince Vaughn, Kevin James a Winona Ryderová natáčejí pod vedením Rona Howarda komedii o nevěře. Jmenuje se The Dilemma, informoval server Cinemablend.

Foto: Profimedia.cz

Vince Vaughn

Článek

Vaughn a James hrají Ronnyho Valentina a Nicka Backmana, majitele firmy B Auto Garage, kteří jsou těsně před podepsáním klíčové smlouvy, jež by pro ně znamenala splněný sen.

Ronny ale bohužel zahlédne Nickovu ženu (Winona Ryderová), jak ho podvádí, a ocitne se v situaci, která mu nedá spát. Vzhledem k důležitosti smlouvy nechce společníka vyděsit, a proto se snaží aféru ututlat, na druhou stranu se ale stydí před kamarádem, kterému lže. Vyptává se na radu všech lidí, kterým důvěřuje, ale zdá se, že některé věci jsou neřešitelné.

Podle reportéra serveru Cinemablend, který se účastnil jednoho dne natáčení, dávají herci do komicky trapných situací maximum. Už samotný scénář prý vypadal vtipně, ale teprve to, co mu dodávají Vaughn a James, je skutečně působivé.

Premiéra filmu The Dilemma proběhne v lednu v Americe a do českých kin má dorazit 17. března 2011.

Reklama

Výběr článků

Načítám