Hlavní obsah

VIDEO: Paul Van Dyk a Tocadisco rozduněli pražskou O2 Arénu

Novinky, jky
PRAHA

Paul van Dyk je mezi evropskými i světovémi DJ´s jednou z nejblýskavějších hvězd, a tak není divu, že na jeho vystoupení, které proběhlo v noci ze soboty na neděli, přilákalo do O2 Arény tisíce lidí. Zatímco míst na sezení zůstalo volných mnoho, plocha byla zcela zaplněná. Na tuto hudbu se totiž opravdu sedět nechodí.

Foto: Novinky

Během vystoupení nechyběla klasická laserová show.

Článek

Organizátoři akce Prague Sessions 2008 vsadili na jistotu, jména účinkujících to jasně dokazují. Německý DJ Alex Morph, který s Paulem spolupracoval na albu In Between, či precizní houseový producent Tocadisco toho byli jasnou zárukou.

Rozjezdové dvě hodiny od 21:00 do 23:00, kterých se ujal právě Tocadisco, ukázaly, že je obrovská škoda, že u nás tento německý dýdžej ještě nikdy nevystoupil.

:. Během vystoupení nechyběla klasická laserová show.foto: Novinky

Tocadisco dal svými nemilosrdně tvrdými rytmy základ pro příchod další hvězdy večera, jednoho z nejlepších českých DJs, Michaela Buriana. Ten předvedl svou klasiku, která jistě nikoho neurazí. Na jeho hity sice publikum reagoval silněji, než na sety Tocadisca, nicméně otázka porovnání německých a českých dýdžejských kvalit zůstala otevřená.

S úderem půl jedné pak na plochu nastoupila hlavní hvězda večera, další německý DJ, Paul van Dyk, který přijel do Prahy s novým koncertním konceptem. Během svého čtyřhodinového vystoupení představil v jednom z bloků své nejznámější skladby živě za doprovodu tříčlenné kapely a čtyř zpěváků. Zazněly tak největší hity z jeho produkce jako Time Of Our Lives i skladby z jeho posledního alba In Between.

:. Paul Van Dyk během vystoupení v Prazefoto: Novinky

Hlasitého ohlasu se dostalo zejména skladbám For an Angel, Crush či již klasické Born Slippy od Underworld.

Během celé noci bylo ovšem pořádně rušno zejména v Beefeater VIP baru, který poskytnul svým hostům výborné zázemí pro celou noc. Již od začátku byly ostře sledovanými celebritami moderátorka Zuzana Belohorcová, Eva Aichmajerová a Renata Langmannová, které již na Tocadisca řádily jako zblázněné. Postupem večera však musely ustoupit dalším pařankám.

:. Veronika Pompeová a Dominika Mesarošováfoto: Novinky

Silikony zkrášlená modelka Dominika Mesarošová pařila posilněná britským ginem od prvních minut až do časných ranních hodin bez známky únavy. Během večera se k ní pak přidali miss Veronika Pompeová s přítelem, kteří ukázali, že jejich vztah nemá daleko k bezchybnosti. Na akci se pak objevila i Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem, ale vzhledem k pracovním povinnostem musela odjet ještě před koncem vystoupení Paula van Dyka.

Reklama

Výběr článků

Načítám