Hlavní obsah

Více míst, více účinkujících. Hudba na vinicích bude pokračovat

Právo, jaš, kul

David Koller, Mig 21, Tomáš Klus, Anna K., Pokáč, Monkey Business, Ewa Farna, Meky Žbirka, Michal Hrůza, Janek Ledecký, Xindl X, Bratři Ebenové, Mirai, Jelen, Vladimír Mišík, Queenie. Ti všichni vystoupí příští rok na vinicích. Akce Hudba na vinicích, která vznikla letos, se rozroste.

Foto: archiv umělce

David Koller se chystá na další koncerty na vinicích.

Článek

Trojnásobný seznam účinkujících, na šedesát koncertů, pět vinic místo letošních čtyř, a ještě více zážitků. To vše slibují po letošní velmi úspěšné premiéře Hudby na vinicích organizátoři pro příští rok.

„Uplynulý ročník předčil veškerá naše očekávání. Projekt vznikl velmi rychle na pokraji léta v reakci na situaci na hudební scéně, kdy se všem českým kapelám prakticky ze dne na den vyprázdnily koncertní kalendáře. Navzdory minimálnímu času na zviditelnění si tato akce promptně získala mnoho příznivců a v závěru léta celkový počet návštěvníků překonal hranici sedmnácti tisíc lidí,“ hodnotí letošní premiéru Hudby na vinicích za pořadatele Tomáš Staněk.

Vystoupení budou hostit vinařství Sonberk (Popice u Mikulova), Chateau Valtice, Johann W v Třebívlicích a znojemský Lahofer. Nově se přidá i Zámecké vinařství Bzenec. Koncertní série začne už v květnu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám