Hlavní obsah

Ve StarDance skončila Leona Machálková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačku Leonu Machálkovou vyřadili v sobotu diváci z taneční soutěže České televize StarDance aneb když hvězdy tančí. Večer se nesl v rytmu tanců cha-cha a rumba. Tančily se na hity Michaela Jacksona. Z původních deseti tanečních párů jich v soutěži zůstává už jenom pět.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Leona Machálková a Michal Necpál

Článek

„Z rumby tam toho moc nebylo, ale diváky to určitě pobaví,“ komentoval úvodní vystoupení komika Lukáše Pavláska porotce Jan Révai. „Český národ má obrovský smysl pro humor,“ přisadil si jeho kolega Radek Baláš.

Moderátor Marek Eben k tomu připojil poznámku, že z Pavláskovy taneční partnerky Lucie Hunčárové se v průběhu soutěže stala matka Tereza, protože Pavláska je těžké roztančit. Podle porotce Zdeňka Chlopčíka to ale byl dosud rytmicky nejpřesnější Pavláskův tanec. Pár však získal jen 13 bodů.

To cha-cha v podání Leoše Mareše a Kataríny Štumpfové bodovala lépe. Pár získal dvě osmičky a dvě devítky. „Byla to výborná cha-cha,“ pochvaloval si jinak přísný porotce Chlopčík.

Čtyři desítky pro Schneiderovou

Lépe než latinskoamerické tance jdou zpěvačce Leoně Machálkové standardní tance, shrnula porotkyně Tatiana Drexler. Rumba v podání Machálkové a jejího tanečníka Michala Necpála na Jacksonovu píseň Man In the Mirror nicméně sklidila 27 bodů.

„Chybělo víc základních kroků v páru, ale jinak choreografie, energie, příběh - paráda,“ chválil pak Révai cha-chu na hit Billy Jean, kterou tančili herečka Marie Doležalová a Marek Zelinka. Padly i dvě devítky, jednu vytáhl přísný Chlopčík. Celkem 33 bodů.

Hudebníka Radka Bangu tančícího rumbu s Terezou Bufkovou postihlo “okno“. To Chlopčíkovi vadilo méně, více se mu nelíbily chybné nášlapy přes patu a to, že Banga byl “málo chlap“. Porota hodnotila celkem 23 body.

„Budu velice stručný. Vaše cha-cha měla všechno, co měla mít, a když jsem se na vás díval, tak mi běhal mráz po zádech,“ zhodnotil závěrečnou cha-chu herečky Jitky Schneiderové a Marka Dědíka arbitr Chlopčík. Poprvé v soutěži padlo nejvyšší hodnocení - čtyři desítky.

Večer ozvláštnil ještě ”hromadný taneční souboj” účastníků rozdělených do dvou skupin tančících najednou. Trojici soutěžících, která figurovala mezi vítězi, byl přičten v celkovém hodnocení bod navíc. Nejúspěšnější Schneiderová tak celkem za večer získala 41 bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám