Hlavní obsah

Ve filmu Stáří není pro sraby hraje i Fittipaldi, dostane vynadáno od Krampola

Právo, rea

Nový televizní film Stáří není pro sraby uvede v neděli 30. ledna TV Prima. Partu důchodců, která si vyrazí splnit své sny na výlet a zavzpomíná na svá mladá léta brigádničení v obecních lázních, ztvární Jiří Krampol, Rudolf Hrušínský ml., Luděk Sobota a Jan Přeučil.

Foto: FTV Prima

Na svá mladá léta bude vzpomínat Rudolf Hrušínský ml., Luděk Sobota, Jiří Krampol a Jan Přeučil.

Článek

Ve filmu Tomáše Magnuska si zahrají rovněž Jaroslava Obermaierová, Lilian Malkina, Ladislav Frej a tři generace rodu Dejdarů, tedy otec Vlastimil, syn Martin a vnuk Matěj.

Postavu, kterou ve filmu ztvárnil Ladislav Frej, měl původně hrát Karel Gott. Zemřel ale dřív, než se začalo natáčet. Roli měl následně zaujmout Josef Laufer, jemu to ale nakonec znemožnily vážné zdravotní potíže.

Ve filmu se objevil i dvojnásobný mistr světa formule 1 Emerson Fittipaldi. Zahrál si sám sebe a měl pouhý jeden natáčecí den. Ve filmu se objeví ve scéně, kdy jde po ulici Jiří Krampol, okolo něho rychle projede auto a on řekne: „Jak to jezdíš, ty hovado?! Si myslíš, že seš Fittipaldi, nebo co?“ Otevřou se dveře a z vozu vystoupí právě Fittipaldi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám