Hlavní obsah

Vanua2 a Zofie Dares si střihli sexy duet

Skupina Vanua2 a Zofie Dares z kapely Mydy vydávají píseň a klip Two of Us ve spolupráci s producentem Enthikem.

VANUA2 feat. Zofie Dares - Two Of Us

 
Článek

Přestože Vanua2 a zpěvák Yannick Tevi ještě se zpěvačkou nikdy nepracovali, sedli si výborně. Výsledkem je dobře nazpívané R s umírněně rockovou příchutí.

„Se Zofií a Enthicem jsme se potkali vůbec poprvé. Skládání nám šlo tak dobře, že písnička byla v podstatě hotová během několika hodin. Rovnou jsme ji točili do stop. Většina z nich, včetně zpěvů, se nakonec použila do finální nahrávky,“ uvedl zpěvák Yannick Tevi.

Foto: Brainzone

Zpěvák Yannick Tevi a Zofie Dares

Píseň je o rozchodu dvou lidí. Proto přišlo hudebníkům přirozené pojmout ji jako duet. „Hned po prvním poslechu nám bylo jasné, že hlasy Yannicka a Zofie k sobě skvěle padnou,“ dodal baskytarista Vojtěch Říha, a doplňuje, že formace Vanua2 navázala díky tomuto singlu další spolupráci s producentem Enthicem.

„Myslím si, že se nám podařilo zajímavě skloubit jeho elektronický a současný pohled na hudbu s naším stylem, který čerpá inspirace z rocku, popu, soulu i reggae,“ uzavírá.

Videoklip k novince natočil režisér kapely Misha Pekárek. Vanua2 pokřtí 29. dubna v pražské Malostranské Besedě dvě EP, které natočila během covidu. Kmotry budou zpěvačka Bára Poláková a režisér Vladimír Michálek.

Reklama

Výběr článků

Načítám