Hlavní obsah

V České televizi se roztančí již pošesté StarDance

Právo, jp

V sobotu 2. listopadu vstoupí na obrazovky České televize již pošesté soutěžní taneční StarDance, nejúspěšnější televizní pořad vyrobený podle zahraniční licence, který nadchl české diváky. Průměrná sledovanost jednotlivých tanečních večerů všech dosavadních pěti řad se pohybovala kolem 1,56 mil. diváků.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jan Onder a Taťána Kuchařová

Článek

„Celkově je úroveň televizní zábavy napříč všemi stanicemi nízká, ale na StarDance se dá dívat a jsem rád, že jsem jeho součástí,“ konstatoval na úterní tiskové konferenci zpěvák z Monkey Business a herec Matěj Ruppert, který má letos patřit k tanečním bavičům na parketě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová

Který pár zvítězí, budeme znát v sobotu 21. prosince. Forma soutěže se nemění. Bojuje osm tanečních párů, vždy populární osobnost s profesionálním tanečníkem či tanečnicí, hodnotí stále stejná porota ve složení Zdeněk Chlopčík, Jan Révai a Tatiana Drexler, ale letos poprvé divadelní režisér a choreograf Radek Balaš. Moderují Marek Eben a Tereza Kostková. Taneční róby má na starosti módní návrhářka Klára Nademlýnská. Tanečníky provází naživo Moondance Orchestra Martina Kumžáka se svými zpěváky.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Marek Eben a Tereza Kostková

Novinkou soutěže je muzikálový večer, ve kterém musí soutěžní páry připravit velké číslo včetně taneční company, rekvizit a vše, co se scénou souvisí. Jeden večer bude věnován slavným filmovým melodiím. Soutěžící nemine tanec na poslední chvíli, kdy budou znát název tance, ale ne doprovodnou písničku, a chybět nebudou taneční souboje párů po skupinkách.

Soutěžní dvojice StarDance 2013

modelka Taťána Kuchařová a Jan Onder

herec Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová

herec Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová

herečka Anna Polívková a Michal Kurtiš

hudebník Matěj Ruppert a Alice Stodůlková

trojskokanka Šárka Kašpárková a Jan Tománek

diskař Imrich Bugár a Jitka Šorfová

violistka Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám