Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Indiana Jones, Předčítač, Piráti z Karibiku

Novinky, Stanislav Dvořák

O víkendu se televizní diváci můžou těšit na hollywoodskou klasiku Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy, pak na další pokračování Pirátů z Kabriku a také na Předčítače, oscarový hit se závažnějším tématem.

Článek

Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

Dobrodružná klasika, kterou v osmdesátých letech hltaly všechny děti a možná i  dospělí. Steven Spielberg s Harrisonem Fordem tehdy stvořili legendu a následovalo několik pokračování.

Archeolog a dobrodruh Indiana Jones se musí utkat s nacisty v boji o biblickou archu úmluvy. I americká tajná služba se obává, že archa nacistům zajistí nadpřirozené síly - nejde o nic menšího než budoucnost celého světa.

Nova Pá 20:00

Předčítač

Kate Winsletová si odnesla Oscara za nejlepší herečku díky roli v adaptaci bestselleru Bernharda Schlinka o milostném vztahu mladého chlapce se starší ženou.

Michael se nedlouho po válce seznámí s tajuplnou Hanou, prožijí letní románek a pak Hana najednou bezdůvodně zmizí. Ukáže se, že minulost krásné ženy je strašnější, než si Michael uměl představit.

ČT 1 So 21:25

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Další pokračování populární doborodužně-komediální série s Johnny Deppem, Orlando bloomem a Keirou Knightleyovou.

Will Turner se plaví na Daleký východ, aby našel magické mapy, které mu pomohou najít skříňku Davyho Jonese a zachránit přítele Jacka Sparrowa. Jacka zachrání, ale tím nebezpečí nekončí...

Prima So 20:00

Reklama

Výběr článků

Načítám