Hlavní obsah

Třetí nejlepší dýdžej světa Martin Garrix přijede na Air Festival

Právo, kul

Čtvrtému ročníku Air Festivalu bude vévodit Martin Garrix, který byl ve svých dvaceti letech vyhlášen nejprestižnějším tanečním časopisem DJ MAG celosvětově třetím nejlepším dýdžejem roku 2015.

Foto: archív Air Festivalu

Martin Garrix míří do Hradce Králové.

Článek

Garrix, který v tomto přehledu nechal za sebou i takové hvězdy taneční scény, jakými jsou Armin Van Buuren, Tiësto nebo David Guetta, vystoupí v královéhradeckém Festivalparku 13. srpna. Za pořadatele festivalu to potvrdil Radek Maliník.

„Vstupenky budou v prodeji od pondělí 14. března na stránkách www.airfestival.cz. Prvních tisíc klasických vstupenek koupíte do konce března za zvýhodněnou cenu 790 Kč. V předprodeji bude pouze 300 VIP vstupenek na celou akci za cenu 2790 Kč,“ dodal Maliník.

Air festival (v té době ještě pod názvem Sun Festival) se poprvé konal v roce 2013 za účasti hvězd jako Fedde Le Grand, Rush, Kosheen nebo Afrika Islam v královéhradeckém Festivalparku a díky celkové návštěvnosti přesahující 25 tisíc návštěvníků se hned při své premiéře zařadil mezi nejvýznamnější tuzemské open air akce.

V roce 2014 se proto program festivalu odehrával již na osmi scénách, které ovládla taková jména jako W, Tony Junior, Jewelz & Sparks nebo Will Atkinson.

Když byli organizátoři festivalu o rok později nuceni uspořádat jej jen v části Festivalparku s velmi výrazně omezenou kapacitou, zájem návštěvníků přesahoval danou kapacitu do té míry, že se letos festival opět rozprostře po celém areálu Festivalparku.

Reklama

Výběr článků

Načítám