Hlavní obsah

Transmission o tajemstvích

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražské O2 areně se v sobotu 21. listopadu od 20 hodin uskuteční vizuální a taneční show Transmission. Bude mít podtitul The Creation, tedy Stvoření.

Foto: archív pořadatele

Transmission: to je vizuální a taneční show.

Článek

Dějová linka bude vyprávět o tajemstvích života a provede návštěvníky sedmi dny stvoření světa.

Akce je známá pro svou pozoruhodnou světelnou a laserovou show, kterou vždy doplňuje hudba výrazných světových dýdžejů.

Letos se na ní představí Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, MaRLo, Jorn van Deynhoven a Driftmoon se zpěvačkou Kim Kionou a bubeníkem Koen Herfstem. Transmix připravil Airwave a na rozehřátí zahraje Thomas Coastline.

„Stvoření nebo vytváření je podle mě nejkrásnější formou umění, kterou jsme byli obdařeni. Jsem šťastný, že mohu v některých věcech svůj tvořivý um použít k tomu, aby mě propojil s lidmi ze všech světových stran, a to díky melodii a písni,“ říká německý dýdžej Markus Schulz.

Scéna bude zaplněna desítkami laserů v kombinaci s množstvím světel a stovkami čtverečních metrů LED obrazovek, kanóny s konfetami, plameny a pyrotechnickými efekty. Podle pořadatelů skončí akce v šest hodin ráno následujícího dne.

Reklama

Výběr článků

Načítám