Hlavní obsah

Tóny festivalu Chodovská tvrz zazní i na střeše obchodního centra

Právo, jan

I když devátý ročník mezinárodního hudebního festivalu Tóny Chodovské tvrze začíná oficiálně 17. 7. od 20 hodin koncertem Jaroslava Svěceného v tvrzi na Jižním Městě, ochutnat festivalovou atmosféru měli 16. 7. možnost i návštěvníci OC Chodov.

Foto: Miroslav Sova

Hudebníci Jaroslav Svěcený (vlevo) a Michal Dvořák v pondělí představovali na Chodově multižánrový projekt Vivaldianno MMXII.

Článek

Jaroslav Svěcený spolu s Michalem Dvořákem představili na autogramiádě multižánrový projekt Vivaldianno MMXII, který živelně míchá klasickou hudbu s rockovými aranžemi a prvky world-music.

Vivaldianno je projekt, jenž překračuje žánrové hranice – experimentuje se zvuky klasických, etnických i elektronických nástrojů a nechává se inspirovat nadčasovou hudbou Antonia Lucia Vivaldiho stejně jako Bachem nebo Mozartem, ale i legendárním argentinským skladatelem Astorem Piazzollou.

Nejmodernější zvuková a světelná show za doprovodu hudebníků z celého světa a známého Heroldova kvarteta pak proběhne 26. července na střeše Obchodního centra Chodov. Další autogramiáda je naplánována už na čtvrtek od patnácti hodin.

Festival Tóny Chodovské tvrze pokračuje až do 26. července a jeho návštěvníci se mohou těšit na jazz, tango, dramatické míchání mluveného slova s hudbou nebo na vystoupení mladých talentů. Program na www.chodovskatvrz.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám