Hlavní obsah

Terminátor 4 může být i bez Arnolda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Šestapadesátiletý Arnold Schwarzenegger bude bojovat o funkci kalifornského guvernéra. I když by se však akční hrdina vzdal další filmové kariéry ve prospěch politiky, Terminátor se může dočkat čtvrtého pokračování.

Foto: Josef Zajíc

Finále škol 2012 - Startem prošlo 268 dětí.

Článek

"Budeme-li mít dobrý příběh, bude i čtvrté pokračování Terminátora - ať už s Arnoldem, nebo bez něj," řekl producent Moritz Bormann listu Welt am Sonntag.

V případě hercovy politické kariéry se prý nabízí několik variant. Buď roli vraždícího robota převezme někdo jiný, nebo se ve čtvrtém díle použijí již natočené scény, které se v dosavadních filmech neobjevily. Pak by ovšem Arnieho role byla menší než dosud, přiznává Bormann.

Vyloučená ovšem není ani varianta, že Schwarzenegger, který je už kvůli své agresivní předvolební kampani přejmenován na Guvernátora,  ještě sám postaví před kameru. "Arnold přece svou filmovou kariéru dosud neukončil," říká producent.

Volby proběhnou v Kalifornii 7. října, v nich akční hrdina míní kandidovat za republikány a nahradit demokrata Graye Davise, který byl odvolán na základě petice. Davis prohlásil, že míní do voleb jít.

Anketa

Šli byste do kina na Terminátora 4, kdyby v něm nehrál Arnold Schwarzenegger?
Ano, u robota je jedno, kdo ho hraje
16,9 %
Ne, bez Arnolda nemá Terminátor cenu
52,8 %
Nevím, záleželo by na režisérovi a scénáristovi
21,3 %
Nezajímá mě to, protože ani není jasné, zda se film natočí
9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 178 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Schwarzenegger - nic mimořádného

Dopředu není nic jisté, ale troufám si tipovat, že Arnold Schwarzenegger usedne do křesla kalifornského guvernéra, pokud opravdu bude ve volbách kandidovat....

Výběr článků

Načítám