Hlavní obsah

Střídání v Kanclu: Harvey Keitel by měl nahradit Steva Carella

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do proslulého seriálu Kancl by měl brzy vstoupit hollywoodský herec Harvey Keitel, alespoň si to přeje jeho producent. Nahradil by Steva Carella v hlavní roli slizkého šéfa.

Foto: Profimedia.cz

Harvey Keitel

Článek

Paul Lieberstein, který produkuje seriál pro NBC, uvedl, že "Keitel je pravděpodobně jediný muž, který by to zvládl." S Keitelem ještě o ničem konkrétním nejednal, takže jde zatím o velmi předběžnou informaci.

"Ještě jsem s jeho lidmi nejednal, ale Harvey by to dělal skvěle, dal by tomu jinou energii. Nechceme přijít s dalším Michaelem, někým, kdo bude hrát tu postavu velmi podobně. Už proto, že si vážíme Steva," dodal producent. Keitel sice podle něj vypadá jako tvrdý chlap, ale v jeho práci vnímá i komediální náznaky.

Herečka Ellie Kemperová, která hraje v Kanclu asistentku, řekla listu The Hollywood Reporter, že by na roli vybrala jiného herce, kolegu Craiga Robinsona, který už v Kanclu hrál postavu jménem Daryl.

Kancl byl původně britský seriál, za nímž stál herec a režisér Ricky Gervais. Mezi náročnějšími televizními diváky se stal takřka kultem pro svou originalitu (formou předstírá, že jde o dokument) a humor těžící z trapných situací, přetvářky a každodenní absurdity v kanceláři.

Objevil se v roce 2001 a posbíral řadu cen (Zlatý glóbus, BAFTA, British Comedy Awards). V roce 2005 byl pak převzat Američany a ožil znovu, byť po mírných úpravách a s jinými herci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám