Hlavní obsah

Star Trek 3 napíše komik Simon Pegg

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský scenárista a herec Simon Pegg bude spoluautorem scénáře nového Star Treku. Roberto Orci, který ho původně psal a měl i režírovat, odstoupil kvůli uměleckým neshodám.

Foto: Profimedia.cz

Simon Pegg

Článek

Roberto Orci bude na režisérské stoličce nahrazen Justinem Linem, který pracoval třeba na sérii Rychle a zběsile. S Peggem bude psát televizní scenárista Doug Jung.

Simon Pegg je velkým fanouškem sci-fi, ale patří v podstatě spíše mezi komiky - můžete ho znát z potrhlých filmů jako Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení, Burke a Hare nebo Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám.

Čtyřiačtyřicetiletý herec měl v minulém Star treku roli Scottyho, kterou si zopakuje. Nové pokračování by mohlo jít do kin v červenci 2016.

Jako scenárista má za sebou Pegg komedie Paul, Soumrak mrtvých či Jednotku příliš rychlého nasazení. Není tedy vyloučeno, že se u příštího Star Treku docela zasmějeme. Už předešlý díl série překvapoval tím, jak se pouštěl do komických situací.

Reklama

Výběr článků

Načítám