Hlavní obsah

Špunti na vodě míří do kin

Právo, míš

Tátové a děti, to je kombinace, která dala vzniknout mnoha komediím, z těch českých především slavné S tebou mě baví svět. Další do sbírky je rozverná rodinná komedie o tom, co se stane, když se tři tátové nehodlají vzdát svého plánu na pánskou jízdu a rozhodnou se sjet Sázavu i se sedmi dětmi – manželkám a nepředvídatelným nástrahám navzdory. Do kin zamíří 13. dubna.

Trailer k filmu Špunti na voděVideo: Bioscop

 
Článek

V režii Jiřího Chlumského usedli do kánoí a raftu společně s dětmi Jiří Langmajer, Hynek Čermák a Pavel Liška. Jejich partnerky si zahrály Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková. Coby babička Lada a děda Václav, kvůli jejichž zlaté svatbě to vlastně všechno začalo, se představí Dana Syslová a Arnošt Goldflam.

Dospělým hereckým hvězdám ve filmu zdatně sekundují „špunti“ – sedm dětí různého věku. Pubertální dceru Jiřího Langmajera ztvárnila Nelly Řehořová, talentovaná herečka, zpěvačka a blogerka, která společně s Michalem Hrůzou nazpívala i titulní písničku k filmu. Filip Antonio si ve Špuntech na vodě zahrál se svým mladším bráškou Viktorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám