Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Čtenáři vyhráli deset lístků na Boba Dylana

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 9. června vystoupí v Ostravě legendární americký zpěvák a muzikant Bob Dylan a čtenáři Novinek vyhráli deset lístků. Stačilo zodpovědět jednoduchou otázku: jak se správně píše pravé jméno Boba Dylana.

Článek

Jména výherců jsou: Alena Chocenská, Ondřejka Černá, Martin Chlebovský, Kateřina Staňková a Hana Žáková. 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1. Soutěž začala 4. června ve 14.00 a skončila 6. června ve 12.00.

2. Soutěžilo se o lístky na koncert Boba Dylana 9. června v Ostravě. Vyhrál ten, jehož e-mail se správnou odpovědí na soutěžní otázku dorazil do e-mailové schránky novinky-dylan@seznam.cz jako desátý, dvacátý, třicátý, čtyřicátý a padesátý v pořadí. Výherce získal dva lístky na koncert Boba Dylana.

3. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou.

4. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

5. Ceny si výherci vyzvednou na místě konání koncertu 9. června.

6. Organizátorem soutěže je Borgis a.s., Slezská 13, Praha 2, spoluprovozovatel serveru Novinky.cz

7. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz .

8. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Výběr článků

Načítám