Hlavní obsah

Slza vydala klip složený ze záběrů z halového turné

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Slza pokořila další metu své hudební kariéry a na jaře letošního roku absolvovala první halové turné. V průvěhu osmi zastávek si její vystoupení nenechalo ujít více než 19 tisíc návštěvníků. Během Holomráz tour 2018 vznikl i videoklip k písni Chmýří pampelišek.

Nový klip kapely SlzaVideo: Universal Music

 
Článek

Díky němu nyní mohou zažít atmosféru halových koncertů kapely Slza i ti, kteří jarní turné nestihli. Na podzim navíc kapela plánuje pokračování turné v regionech.

„V písni Chmýří pampelišek vzpomínáme na období dětství a dospívání. Zpívá se v ní o tom, že se člověk v dospělosti nesmí bát naplňovat své sny a ideály, které měl jako malý, i přestože se tenkrát zdálo všechno jednodušší,“ přibližuje námět skladby kytarista a spoluautor hudby Lukáš Bundil.

Autorem klipu je režisér Leoš Brabec. „S kluky ze Slzy byla úžasná spolupráce. Nechali mi tvůrčí volnost a v ničem mě neomezovali. Toho si moc cením a věřím, že je to na výsledku znát,“ hovoří o natáčení Leoš Brabec.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám