Hlavní obsah

Skupina Tři sestry zahájila festival a věnovala peníze nemocnici

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek v podvečer zahájila v Ledárnách v pražském Braníku takzvaným Večírkem pro nedočkavé festival nazvaný 34 let Open Air pražská skupina Tři sestry. Oslavuje na něm mimo jiné 34 let své existence. První den odehrála na úvod tři skladby, pokřtila klip k písni Bujará, věnovala peníze na charitu a akci zahájila. Festival potrvá do sobotní noci.

Foto: ČTK

Lou Fanánek Hagen, zpěvák skupiny Tři sestry.

Článek

Kapela Tři sestry natočila již třetí klip ke své nové desce. Je k písničce Bujará a jeho představení proběhlo na festivalu tak, že jej na pódiu pustila v projekci a naživo k němu písničku odehrála.

Předtím věnovala šek na 25 tisíc korun oddělení ORL nemocnice Rudolfa a Stefanie v Benešově. Šek osobně převzal primář oddělení Jaroslav Kraus. Skupina na pódiu sdělila, že bude v charitativní činnosti pokračovat.

Na Večírku pro nedočkavé se představily kapely Curlies, Velký voči a Synové výčepu. V pátek večer vystoupí i hlavní hvězda akce, britská formace Cock Sparrer, v sobotu pak Tři sestry. Na programu jsou i koncerty skupin Plexis, S.P.S., Pipes And Pints, E!E, Doctor P. P., Lety mimoApple Juice a dalších.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám