Hlavní obsah

Skupina Imodium vyjíždí na Bytové turné

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Broumovská rocková skupina Imodium vyrazí ve čtvrtek 5. dubna na Bytové turné. To se odehrává ve dvacetiminutových zastávkách v bytech fanoušků, kteří si k sobě kapelu pozvali. Každý koncert trvá zhruba dvacet minut a letos jich Imodium za čtyři dny odehraje čtrnáct.

Foto: Michal Havlíček

Imodium vyráží na jedenácté Bytové turné.

Článek

Pro kapelu to bude již jedenácté Bytové turné. Zatímco se však ta předešlá konala v době podzimní či předvánoční, tentokrát se skupina kvůli počasí rozhodla vyrazit na jaře. Některá vystoupení se uskuteční na zahradách, v plánu jsou i koncerty pro uzavřenou společnost v barech.

Hrát se bude mimo jiné v bytech a fanoušky vybraných prostorách v Brně, Jihlavě, Přistoupimi, Českém Brodu, Říčanech, Děčíně, České Lípě, Liberci či v Praze.

„Bytové turné je s námi za ta léta tak silně spjato, že jakmile to jen trochu jde, vyrazíme na ně. Každoročně chodí spousta dotazů, jestli se uskuteční. K našemu překvapení byl o letošní ročník největší zájem. Zájemců bylo více než sedmdesát. Vybrat jsme mohli jen čtrnáct, víc se toho za ty čtyři dny opravdu nedá stihnout,“ říká zpěvák a kytarista Thom.

Vedle něj jsou ve skupině kytarista Daniel, baskytarista Ronoon a bubeník Kárl.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám