Hlavní obsah

Skunk Anansie vydali novinku Can’t Take You Anywhere a míří do ČR

Britská rocková skupina Skunk Anansie vydala před evropským turné skladbu a videoklip Can’t Take You Anywhere. Už 11. července vystoupí na hradě Špilberk.

Skunk Anansie - Can't Take You Anywhere:

 
Článek

Skunk Anansie patří k nejúspěšnějším britským skupinám. Proslavili se v devadesátých letech deskami jako Paranoid & Sunburnt (1995), Stoosh (1996) a Post Orgasmic Chill (1999).

Sestavu tvoří výrazná zpěvačka Skin, baskytarista Cass, Ace (kytara) a Mark Richardson (bicí). V letech 2001–2009 si vybrali dlouhou pauzu.

„Tato skladba je dvojsečná zbraň. Všichni máme jednoho kamaráda, kterého milujeme, i když je pro nás totální ostudou. Nemá žádné tlačítko pro vypnutí ani žádný filtr. Tato píseň je o tom, jak polarizovaný je nyní svět a jak opatrní musíte být. Je o tom, jak se vyrovnat s novým světovým řádem. Kdy se v přátelství u dlouholetých kamarádů najednou objevují zcela opačné názory. Je to o nutnosti orientovat se a porozumět lidem, udržet si lásku a respekt, ale také stát pevně na svých názorech,“ řekla k nové písni Skin.

Foto: India Fleming

Skunk Anansie

Brněnská a zároveň jediná česká zastávka Skunk Anansie je součástí velkého evropského turné, které pokračuje na vlnách předcovidových oslav pětadvacátého výročí založení kapely.

Skunk Anansie se letos také objeví v rámci červnového Meltdown Festivalu 2022, zároveň se očekává jejich návrat na Glastonbury, kde v roce 1999 úspěšně vystupovali na Pyramid Stage.

Jako hosta brněnského koncertu si Britové vybrali českou kapelu November 2nd.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám