Hlavní obsah

Sebastian vydal novou desku a ví, že vše má svůj rub i líc

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Sebastian vydal v pátek své druhé studiové album. Na desce nazvané Rub a líc spolupracoval s Xindlem X, producentem ODDem nebo Adamem Mišíkem.

Foto: Warner Music

Sebastian představuje své druhé album.

Článek

Sebastianovi přitom nebyly při přípravě alba zrovna nakloněny okolnosti. V průběhu natáčení se začaly projevovat jeho zdravotní problémy, které byly důsledkem celkového přetížení spojeného s častým koncertováním a nedostatkem odpočinku. Následně podstoupil operaci hlasivek a musel rehabilitovat. Zrušil řadu koncertů i vydání desky.

Nebylo dlouho jasné, jestli se ke zpívání ještě někdy vrátí. Nakonec však všechno dobře dopadlo. A Sebastian se na novince posunul. Jeho nové písničky jsou vyzrálejší, v textech dospělejší a zvukově propracovanější.

„První deska vznikala v euforii z nečekaného úspěchu, kdy se všechno zdálo snadné a jasné. Druhá se rodila s vědomím toho, jak jsou sláva a život v úspěchu pomíjivé a na čem mi opravdu záleží. Že vše má svůj rub a líc,“ vysvětlil Sebastian.

Reklama

Výběr článků

Načítám