Hlavní obsah

Sámer Issa natáčí druhou desku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Finalista soutěže Česko hledá SuperStar Sámer Issa natáčí druhou desku. Album, které dosud nedostalo název, vyjde 21. listopadu, tedy přesně rok po vydání jeho debutového alba Busted. Busted už podle Romany Paškové ze společnosti Sony BMG získalo dvě platinové desky, už se jej prodalo téměř 50 000 nosičů.

Článek

"Tentokrát Sámer vsadil na domácí produkci. Obklopil se týmem, který spojuje hudební vyzrálost s ikonami domácí R'n'B a hiphopové scény," řekla Pašková. Veškeré hlasové party podle ní vznikají ve studiu Daniela Hádla na Vyžlovce.

Výkonným producentem alba se stal Ondřej Brzobohatý. Deska přinese tucet skladeb, z nichž polovina pochází od domácích autorů, především Brzobohatého a Issy. Dalšími autory jsou DJ Wich a DJ Neo.

"Na rozdíl od debutového alba Busted je připravovaný projekt osobitější a vyzrálejší. Odráží tak muzikantskou zkušenost, kterou Sámer získal v průběhu roku po skončení prvního kola soutěže Česko hledá SuperStar: hodiny zpěvu u profesora Klezly, intenzivní kurz angličtiny, zkoušky a vystupování s živou kapelou. Sámer navíc poprvé dostal příležitost stát se spoluautorem, kdy se podílel na podobě třech domácích a jedné zahraniční skladby," dodala Pašková.

Albu pak přidává nový výraz R'n'B zpěvačka Victoria, Češka s africkým původem, či americký DJ Big J. Doprovodné vokály nazpívala Martina Balogová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám