Hlavní obsah

Rozjetý devadesátky. Podvody, muzikály a Klaus v seriálu Petra Kolečka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 5. května začíná na videoportálu Televizeseznam.cz pokračování seriálu Přijela Pouť od scenáristy Petra Kolečka a režiséra Petra Němečka s názvem Pouť: Rozjetý devadesátky. Jak název napovídá, odehrává se v devadesátých letech, v době podvodů všeho druhu, fialových sak a boomu českých muzikálů.

Foto: Televize Seznam

Seriál Rozjetý devadesátky

Článek

Hlavní role mají Jakub Prachař, Matěj Dadák, Eva Holubová, Lucie Vopatová, Jaromír Dulava, Ondřej Pavelka, Michal Suchánek a Richard Genzer.

Daniel chce v Praze začít nový život bez lží. Chce pracovat v menší realitní firmě, která sídlí v Paláci kultury. Šéf realitky, podvodník Vaněk, ale dostane infarkt.

Ve firmě se Daniel setká s přihlouplým Frantou, který miluje muzikál Drákula a Lucku Bílou, a nesmělou Anežkou. Trojice se musí rozhodnout, kdo převezme za firmu zodpovědnost. Daniel nechce a Anežka se na to prostě necítí. Nezbývá než jmenovat šéfem tupého Frantu.

Do toho se připlete ještě vekslák Soudek a kongres ODS, který přináší Frantovi lákavé, avšak rizikové příležitosti. Seznamuje se s vlivnými politiky včetně premiéra Václava Klause.

Reklama

Výběr článků

Načítám