Hlavní obsah

RockOpera představí skladby z nového díla Vymítač

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RockOpera Praha si na 31. prosince přichytala speciální koncert, během kterého budou návštěvníci moci premiérově slyšet úplně nové skladby z připravované rockové opery Vymítač s Kamilem Střihavkou v hlavní roli. Začátek je v 19 hodin.

Foto: RockOpera Praha

V hlavní roli Vymítače se představí Kamil Střihavka.

Článek

Dílo bude nejen jedním z hudebně nejtvrdších, s jakým RockOpera kdy přišla, zároveň i první hororovou operou v jeho historii. Skladatel Milan Steigerwald se při tvorbě nechal ovlivnit nejen metalem, ale i německým komponistou Carlem Orffem a jeho zpracováním středověkých písní ze souboru Carmina Burana, Johannem Sebastianem Bachem a keltskou hudbou.

V dílu vystoupí Kamil Střihavka, Honza Toužimský, Viktor Dyk, Pavla Forest, Žántí, Helena Kubelková a další. Nouze nebude ani o velkou světelnou, akrobatickou a pohybovou show. Režie se opět ujme mistryně fyzického divadla, členka legendárního Teatr Novogo Fronta Irina Andreeva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám