Hlavní obsah

Rock for People: Green Day, Enter Shikari, Daughtry a Holly Humberstone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rock for People vypukne 15.-18. června v Hradci Králové a bude plný zahraničních hvězd. Kromě toho se chystá i diskuzní stage nebo divadlo.

Foto: Rock for People

Enter Shikari

Článek

Čtyřdenní megafestival přivítá stovky účinkujících - mimo jiné to budou electro-hardcoreoví Enter Shikari, rockoví Daughtry, Highly Suspect nebo britská vycházející hvězda Holly Humberstone s letošní cenou  kritiků Brit Awards. Z Británie přijedou také Wet Leg, kteří loni vystřelili na špičku hitparád s hitem Chaise Longue.

Přijedou také Green Day, Sum 41, Skillet, Weezer, You Me At Six, Black Veil Brides, Wolf Alice a řada dalších.

Fanoušci se mohou těšit na 10 pódií a pestrý doprovodný program. Festival se uskuteční v multifunkčním areálu Park 360. Jedná se o jedinečný industriální prostor letiště, který má k dispozici 8 hangárů, jež poskytují originální atmosféru. V areálu se minimalizuje odpad, recykluje se ho zde až 14 druhů. Organizátoři se snaží snižovat uhlíkovou stopu využitím solárních a další obnovitelných zdrojů.

Foto: Rock for People

Daughtry

„Novinkou letošního ročníku je i diskuzní stage, kde se budou konat zajímavé debaty a přednášky. Exkluzivním hostem zde bude například americký herec Michael C. Hall, hvězda seriálu Dexter a muzikálu Lazarus Davida Bowieho. Pestrý nehudební program (divadlo, tanec, stand up ještě čeká na své oznámení a bude probíhat na ČT art stage,“ doplnila za pořadatele Anna Vašátková.

V prodeji je posledních 1500 vstupenek. Základní čtyřdenní vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.net za 2790 Kč.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám