Hlavní obsah

Raper Rytmus dal film o sobě na internet

Právo, kul

Celovečerní film Rytmus, Sídliskový sen, který měl premiéru loni, dal hudebník Patrik „Rytmus“ Vrbovský na internet do oficiální on-line distribuce. Snímek, který vyniká autenticitou a emocemi, si mohou diváci na internetu koupit od 9. února.

Foto: Milan Malíček, Právo

Hudebník Rytmus

Článek

Nejdříve v premiérovém uvedení ve videotéce O2 a posléze také v celosvětové síti iTunes a v dalších kanálech.

On-line distribuci filmu zahájil Rytmus symbolicky u příležitosti mezinárodního Dne bezpečného internetu. V Bratislavě se konala slavnostní projekce filmu s účastí Rytmuse, která vyvrcholila jeho besedou s mládeží a přednáškami odborníků o nenávistném obsahu na internetu.

„Můj život jsem vždy dával do svých skladeb, přišel čas ho ukázat i ve filmu. Beru to jako svoje poslání. Jsem rád, že je Rytmus, Sídliskový sen legálně ke stažení i sledování na internetu, tam, kde se svými fanoušky komunikuju nejvíc. Na internetu jsem postavil svou kariéru. Žádná rádia a telka,“ říká k uvedení filmu na internet Rytmus.

Na Slovensku se stal historicky druhým nejnavštěvovanějším slovenským filmem během premiérového víkendu.

V České republice se pak stal nejúspěšnějším slovenským filmem vůbec.

„Rytmusův život je plný velké inspirace a důležitou roli v jeho osobní i profesní cestě vzhůru hraje právě internet a jeho možnosti. Distribuce Sídliskového snu na internetu je naprosto logickým pokračováním,“ říká šéf on-line distribuce Ondřej Kulhánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám