Hlavní obsah

První ukázka z filmu o Amy Winehousové je na internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V červenci má premiéru dokumentární film o předčasně zesnulé geniální soulové zpěvačce Amy Winehousové. Tvůrci zveřejnili krátkou ukázku.

Upoutávka na film Amy

 
Článek

Film Amy má přinést neznámé záběry ze soukromí, neznámé nahrávky a rozhovor se začínající zpěvačkou, kde prozrazuje své obavy, že slávu psychicky nezvládne, což se také stalo.

„Zpívání bylo pro mě vždy důležité, ale nemyslela jsem si, že budu zpěvačkou. Jen jsem si říkala, že mám štěstí, že to je něco, co bych mohla dělat,” říká ve filmu Amy.

„Nemyslím si vůbec, že budu slavná. Nemyslím, že bych to zvládla. Pravděpodobně bych se zbláznila,” předpovídá Winehousová svou budoucnost, až z toho mrazí.

Film Amy natočil Asif Kapadia a ve Velké Británii bude mít premiéru 3. července, čtyři roky poté, co zpěvačka zemřela v pouhých 27 letech.

Winehousová se proslavila albem Back in Black a zejména megahitem Rehab. Okamžitě se stala globální hvězdou s astronomickými honoráři, ale holdovala drogám a alkoholu v takové míře, že mnohé až tak nepřekvapilo, když byla nalezena mrtvá 23. července 2011 ve svém domě v Londýně.

Podle soudního lékaře měla v době smrti v krvi 4,16 promile alkoholu, což bylo také příčinou úmrtí.

Reklama

Výběr článků

Načítám