Hlavní obsah

Přijede americká zpěvačka LP, autorka hitu Lost on you

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka LP, která loni uspěla na festivalu Colours of Ostrava, míří znovu do České republiky. Vystoupí 8. července v pražském Foru Karlín.

Foto: Colours of Ostrava

Zpěvačka LP

Článek

LP zpívá pop vycházející i z folkových a rockových kořenů. Z původně neviditelné autorky hitů pro Rihannu, Cher či Christinu Aguileru se postupně převtělila do stadiónové divy. Rodilá Newyorčanka na sebe upozornila písničkou Into the Wild a následně albem Forever for Now. Další píseň Muddy Waters si získala oblibu i díky seriálu Orange Is The New Black. Definitivně se prosadila albem Lost On You, kde vyšel stejnojmenný hit, jenž boural hitparády v mnoha zemích.

O zpěvačce se někdy v legraci říká, že vypadá jako podivná mladá verze Boba Dylana, ale pěvecky se Bobovi určitě nepodobá. Má výrazný hlas, žahavé výšky i velký cit pro drama a vypjaté emoce.

“Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” tvrdí o sobě mladá zpěvačka s italskými kořeny.

Předprodej vstupenek začne 29. března v 10.00 v sítích GoOut a Ticketpro.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám