Hlavní obsah

Popová zpěvačka Jessie J kvůli nové desce nespí

Novinky, Stanislav Dvořák

Její debut Who You Are byl superúspěšný a proslavil zpěvačku, která si říká Jessie J, téměř po celém světě. Nyní je ale velmi nervózní před vydáním druhého alba, které většinou potvrzuje, zda je umělec skutečně výjimečný, nebo měl jen štěstí.

Foto: Abdeljalil Bounhar, ČTK/AP

Jessie J

Článek

"Nespím, ale z dobrého důvodu, jsem vzrušená a chci vědět, co si lidi myslí a jak se to umístí v hitparádách v různých zemích," svěřila se Jessie J serveru BBC. Její debut měl dobré recenze a prodalo se úctyhodných 1,2 miliónu kopií.

Jenže i přes úspěch si Jessie J nevěří, protože vydávat druhou desku je prý stejné jako začínat.

"Pořád jsme sice byla na veřejnosti, v pořadu The Voice a na koncertech, ale cítím se jako bych začínala znova, protože když se to lidem nebude líbit, jsem vyřízená."

Tento týden vypustila první ochutnávku z nového alba, píseň Wild, kde se objevuje i  Dizzee Rascal a Big Sean. Na britských iTunes to zatím dotáhla na čtvrté místo (dva dny po vydání).

"Nové album má jiný zvuk a Wild vlastně jen trošku odráží, jak zní celé album," dodala.

Zpěvačka prošla výraznou změnou image, v současnosti má úplně oholenou hlavu kvůli jedné charitativní akci a zatím si nechce nechat narůst vlasy. "Myslím, že je správné na to záměrně upozornit, když si oholíte hlavu pro charitu," uvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám