Hlavní obsah

Pojišťovna štěstí diváky neztrácí

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pojišťovna štěstí opět zaujala diváky, její druhý díl v neděli sledovalo 2,897 miliónu lidí, což je jen o 60 tisíc méně, než zhlédlo první pokračování. Opět mu daly přednost téměř dvě třetiny diváků. Přednost mu daly ženy, kterých bylo 1,812 miliónu.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Úspěšná turistická sezona v pivovaru pokračuje. I na podzim láká na řadu kulturních akcí.

Článek

Nova ovšem opět vévodila celému nedělnímu večeru, protože i na následující dva pořady Střepiny a TELE TELE díval přes milión lidí. Konkurovat dokázala jen Prima se zábavným pořadem Nikdo není dokonalý, který taky překonal miliónovou hranici, ovšem na Střepiny neměl.

Zcela propadl program ČT 1, žádný z jeho pořadů se nedostal mezi osm nejsledovanějších, tam je však už podruhé ČT 2 s Teleautomatem.  

.: ANKETA
Jaký pořad jste včera sledovali od 20:00?
Hlasujte v anketě na konci článku.

Nově patřil celý víkend. Už v pátek byly nejsledovanější její pořady Chcete být milionářem?, DO-RE-MI a Kotel, přičemž první dva překonaly miliónovou hranici a poslední ji atakoval. K miliónu se blížila také Ďáblice na Primě, komedii Piti piti pá  s Luisem de Funésem na ČT 1 sledovalo 841 000 diváků.

V sobotu nejvíce zaujaly Politické harašení, které i bez Miloslava Šimka přilákalo k programu Novy 2,154 miliónu lidí, když šou ČT 1 Jsou hvězdy, které nehasnou, si vybralo 900 tisíc diváků. Na následující film Novy Notting Hill se dívalo 1,15 miliónu diváků, dvakrát více než na Čarodějky z Eastwicku na ČT 1.

Anketa

Jaký pořad jste sledovali v neděli od 20 hodin?
TV Nova - Pojišťovna štěstí
57,2 %
TV Prima - Wolffův revír
6,9 %
ČT1 - Nekonečná neděle
8,6 %
ČT2 - Teleautomat
15,2 %
Jiný nebo žádný
12,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2373 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám