Hlavní obsah

Pohádka Zakleté pírko má trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Pohádka Zdeňka Trošky Zakleté pírko představuje trailer. Do českých kin vstoupí 2. ledna 2020.

Trailer filmu Zakleté pírkoVideo: CinemArt

 
Článek

Aninka žije na statku se dvěma nafoukanými sestrami, kterým musí sloužit. Jednoho dne najde pírko, jehož pomocí si přivolá prince Vítka, zakletého do ptačí podoby. Když zlé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí vezmou, zničí a Vítek zmizí. Jedinou možností, jak zlomit prokletí, je, že ho Aninka najde kdesi ve světě. A tak se dívka vydává na cestu za záchranou svého milého.

Foto: Cinemart

Zakleté pírko

Jejím průvodcem se stává vodník, jehož na počátku putování zachrání před zlým sedlákem. A přestože vodnická kouzla dokážou Anince pomoci jak k uzdravení nemocných, tak na obranu proti loupežníkům, k záchraně Vítka bude potřeba především pravá láska.

„Zdeněk ze mě dokázal dostat schopnosti, o nichž jsem ani netušil, že je mám, jako třeba chodit po vodě nebo proměňovat se v žábu, takže spolupráce s ním byla bezvadná. Vodník je ve filmu takový, jaký jsem já, vlastně ho vůbec nemusím hrát!“ uvedl herec Lukáš Pavlásek.

V dalších rolích se představí Anastasia Chocholatá, Lucie Polišenská, Šárka Vaculíková, Petr Urban, Sara Sandeva, Andrea Hoffmannová, Marek Lambora, Martin Stránský, Dana Syslová, Jitka Smutná nebo Václav Svoboda.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám