Hlavní obsah

Písničkář Tomáš Pastrňák představuje pozitivní jarní Adél

Právo, jaš, kul

Měli se brát, pak přišel lockdown. Najednou zůstali daleko od sebe. Zavřeni v jiných městech, v jiných krajích, ve stejné situaci. Ulice jsou prázdné a svatba v nedohlednu. Tak by se dal, i vzhledem k současnému dění, popsat děj nového videoklipu Tomáše Pastrňáka k singlu Adél. Na Novinkách.cz má premiéru.

Tomáš Pastrňák v klipu AdélVideo: archiv umělce

 
Článek

Nápěv nabitý pozitivní energií téměř nabádá k pohybu. Klipem kromě Pastrňáka provádí tanečnice Kateřina Kertisová, která ztvárnila roli Adél. Scény se točily na několika místech Prahy a Mníšku pod Brdy. Video vznikalo pod dohledem režiséra Tomáše Krejčího a tvůrčího kolektivu z WildCat Films.

„Vypadá to jako bychom tušili, že přijde doba, kdy se moderní technologie budou hodit více než kdykoliv předtím,“ říká autor písně Tomáš Pastrňák. „Adél, která v závěru klipu bere do ruky telefon a spouští videohovor se svým ženichem, se tak každým dnem může stát realitou.“

Adél je druhým singlem z Pastrňákova připravovaného třetího alba. Producentem písně je jeho spoluhráč HerrDZ, který se postaral o aranžmá a nahrání nástrojových partů. Bicí natočil slovenský bubeník a perkusionista Vladimír „Sully“ Sivčo. Natáčelo se ve studiu Randal v slovenské Seredi. Nahrávku smíchal Boris Carloff.

Finální zvuková podoba písně byla dotvořena ve Spojených státech u masteringové legendy Vlada Mellera, který má na svém kontě spolupráci s Pink Floyd, Michaelem Jacksonem, Beyoncé, Michaelem Bublé a dalšími.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám