Hlavní obsah

Parodii Hvězdných válek chystá dvojice ze Scary Movie

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Parodii na Hvězdné války připravují Jason Friedberg a Aaron Seltzer, kteří mimo jiné spolupracovali na komediích Scary Movie: Děsnej biják a Tupíři. Natáčet se chystají už letos.

Foto: Disney/Lucasfilm

Daisy Ridleyová a John Boyega ve filmu Star Wars: Síla se probouzí

Článek

Své dílko nazvala autorská dvojice Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue. Jeho produkce se ujmou Paul Hanson z Covert Media, který stál za vynikající sci-fi District 9, a Broken Road Productions.

Scénář je připraven a na podzim 2017 by mělo začít natáčení. Tvůrci budou svůj film propagovat během aktuálního mezinárodního filmového festivalu v Berlíně.

“Jason a Aaron jsou dvojice plná energie, která opakovaně dokázala, že je plně oddána tomu, co má publikum rádo,“ řekl Paul Hanson. Jejich přístup k pop kultuře označil za „nebojácný” a je nadšený z toho, kam se ti dva vydají v případě Hvězdných válek. Výkonnými producenty filmu budou Elissa Friedmanová, Sasha Shapiro, Anton Lessine a Jeremy Stein.

Foto: 20th Century Fox

Carrie Fisherová

Vytěžování světa Hvězdných válek neskončí ještě dlouho. Společnost Disney nedávno oznámila, že plánuje sérii filmů souvisejících se světem Hvězdných válek, tvořící samostatnou řadu, až do roku 2020. Šéf studia Bob Iger mluvil o trilogii, která vznikne z filmů Rogue One, samostatného příběhu o Han Solovi a třetího, zatím bezejmenného filmu, který má přijít v roce 2020. Všechny budou mít podtitul A Star Wars Story. Tzv. Epizoda VIII má být uvedena v roce 2017. Další rok pak přijdou Phil Lord a Christopher Miller s projektem Han Solo a konečně rok 2019 přinese Epizodu IX.

Myšlenka na parodii těchto vesmírných pohádek vůbec není nová. Už v roce 1987 natočil Mel Brooks v podobném stylu film Spaceballs, kde si zahráli Bill Pullman, John Candy, Rick Moranis či Daphne Zunigaová.

Reklama

Výběr článků

Načítám