Hlavní obsah

Pánský klub a Dementi na Primě

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Duo Těžkej Pokondr, čili Miloš Pokorný a Roman Ondráček, budou mít od května na Primě svůj páteční pořad Pánský klub. V televizi zakotví i bývalá moderátorka soutěže Gladiátor z České televize a pořadu Online na Galaxii Sport Petra Polanská. Začne uvádět pořad Dementi.

Foto: Dagmar Šnajdarová

Květy kamélií jsou opravdu půvabné.

Článek

Pokorný s Ondráčkem si budou zvát do pořadu ženy."Nepůjde ale o ty mediálně známé. Mohou být prodavačkami, letuškami, cukrářkami, zdravotními sestrami a tak podobně.V žádném případě nechceme, aby pořad byl o manekýnách a modelkách," informovali oba noví moderátoři. "Měly by ale vypadat k světu a být chytré," dodali.

Hostů v Dementi bude šest známých osobností a jejích úkolem se stane vtipně a odvážně komentovat či dementovat týdenní domácí i zahraniční události.

Dramaturg pořadu Aleš Ulm vytipoval Václava Postráneckého, Yvettu Blanarovičovou, Josefa Mladého, Josefa Náhlovského."Ale také doktora Ivo Šmoldase, jehož humor si, domnívám se, diváci velmi brzy oblíbí. O všech ale vím, že jsou schopni vtipně komentovat nejrůznější věci, které se nám zdají postavené na hlavu," tvrdí Ulm.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám