Hlavní obsah

Ozzy ohlásí návrat Black Sabbath

Novinky, Stanislav Dvořák

Čtyři členové Black Sabbath připravili na 11. 11. 2011 tiskovou konferenci ve Whiskey a Go-Go clubu v Los Angeles. Tisk se shoduje, že na 90 % půjde o další comeback skupiny, která je základním kamenem heavy metalu.

Foto: Profimedia.cz

Ozzy Osbourne

Článek

Ve stejném klubu se Black Sabbath poprvé představili losangeleskému publiku před 41 lety. Tiskovou koferenci bude 11. listopadu moderovat Henry Rollins.

První zpráva o návratu Black Sabbath se objevila v srpnu 2011 v britském listu Birmingham Mirror. Prozradil to Tony Iommi, který se vzápětí začal hrozně rozčilovat, že nic takového neřekl. V novinách ale doslova citovali Iommiho větu: "Opravdu se na to těšíme (na návrat) a ty věci, co píšeme, jsou skutečně dobré, blíží se to starým původním písním." Mluvčí Ozzyho Osbourna to vzápětí americkému magazínu RollingStone odmítl potvrdit i vyvrátit.

"Jsem smutný, že birminghamský novinář, kterému jsem věřil, použil rozhovor z června a udělal to tak, aby to vypadalo, že jsme mluvili včera o návratu Black Sabbath," napsal v posledním prohlášení Iommi a dodal, že tenkrát jen spekuloval. Z jeho dalších výroků bylo zjevné, že ve skutečnosti informaci řekl, ale pak, když se objevila v novinách, toho litoval. Novinář si nic nevymyslel, kytarista pouze mluvil dříve, než měl.

S vysokou pravděpodobností se dá očekávat i světové turné Black Sabbath, které se nevyhne ani ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám